Mogelijkheden

Een afscheid is voor iedereen altijd erg persoonlijk en iedereen heeft hierover ook zijn eigen wensen. Uw eigen inbreng kan hierbij een belangrijke rol spelen, of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis.

Zo kunt u zelf aangeven welke kist u wilt voor de overledene, welke kledij er gedragen moet worden, wij helpen u bij het schrijven van uw eigen tekst en ook welke muziek er wordt gekozen. Of u nu zelf het levensverhaal wilt vertellen van de overledene of u wilt dat een van onze mensen dit doet, alles is mogelijk. Van het maken van foto's, live muziek, meerdere volgauto's , een bijzondere rouwbrief tot professionele nazorg.

Ook na de crematie kunt u kiezen voor een speciale laatste rustplaats voor de overledene in een bijzondere urn en ook bij het kiezen van het grafmonument heeft u talloze mogelijkheden. De dood met het laatste afscheid markeert immers een belangrijk moment in een mensenleven, dus maak uw wensen kenbaar.

Voor meer informatie kunt u hier terecht >>>

Thuisopbaring
In overleg met de uitvaartleider kan de mogelijkheid van thuis opbaring besproken worden. Het gebruik van een thuiskoeling behoort tot de mogelijkheden.

Geluidsinstallatie
Het is mogelijk om op de begraafplaats gebruik te maken van een geluidsinstallatie.

template joomla 1.7