Dé uitvaartverzorger uit eigen regio

Dé uitvaartverzorger uit eigen regio, dat is Uitvaartverzorging Zuid-Oost Groningen. Elke uitvaart volledig verzorgd: wat u ook wenst, bijna alles is mogelijk.

Onze werkwijze

Met respect voor de wensen van de overledene en nabestaanden verzorgen wij elke uitvaart op deskundige wijze. Altijd op maat, persoonlijk en passend tot in detail. Wij begeleiden u met persoonlijke aandacht vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. In een vaak emotionele periode staan wij u bij met advies, steun en alle informatie die u nodig hebt zodat de uitvaart voor u een dierbare herinnering is, ondanks alle verdriet.

Particulieren en verenigingen

Zowel particulieren als uitvaartverenigingen kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van een passende uitvaart. Het verzorgen van uitvaarten doen wij zowel voor mensen die elders verzekerd zijn als mensen zonder lidmaatschap bij een uitvaartvereniging of –verzekering. De uitvaartverenigingen waarvoor wij de uitvaarten verzorgen behouden hun eigen identiteit, zodat zij in hun eigen omgeving herkenbaar blijven als de lokale uitvaartvereniging die dichtbij de mensen staat.

 

Uitvaartverenigingen

Uitvaartverzorging Zuid-Oost Groningen BV werkt voor een aantal lokale uitvaartverenigingen, te weten:

Ook andere verenigingen in de regio kunnen zich bij ons aansluiten.

Uitvaartverzekeringen

In bijna alle gevallen bent u vrij om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen. Uitvaartverzekeraars bevelen soms uitvaartverzorgers aan, maar de keuze is aan u. Het staat u dus vrij om bij een sterfgeval direct contact op te nemen met Uitvaartverzorging Zuid-Oost Groningen.

Onafhankelijk

Uitvaartverzorging Zuid-Oost Groningen is volledig onafhankelijk. Wij adviseren u altijd objectief. Daarbij staan úw wensen centraal, waar u ook verzekerd bent.  

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Vul dan dit formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.