Stijlvolle uitvaart producten voor een waardig afscheid

Er is veel mogelijk op het gebied van uitvaartverzorging. Met betrokkenheid en persoonlijke aandacht verzorgen wij elke uitvaart op maat. Voor een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden

Rouwkisten

De keuze van een kist is heel persoonlijk. Wij bieden kisten passend bij elke persoonlijkheid, van eiken tot vuren, klassiek of modern, naturel of gelakt, het assortiment aan kisten is heel groot. Ook een opbaarplank behoort tot de mogelijkheden. Wij maken u graag wegwijs.

Bekijk meer

Rouwdrukwerk

Voor rouwdrukwerk bieden wij keuze uit een groot aantal voorbeelden. Ook is het mogelijk om zelf met een eigen ontwerp te komen. Eenvoudig klassiek of kleurrijk, desgewenst met afbeeldingen, zowel in de rouwbrief, de advertentie, het bidprentje als de dankbetuiging. Met een persoonlijke tekst, wij staan u bij het schrijven graag terzijde. En wij zorgen ervoor dat het snel en goed wordt geleverd.

Bekijk meer

Bloemen

Een stijlvol bloemstuk bij de opbaring, een boeket op de kist tijdens de uitvaart of losse bloemen om achter te laten op de kist. Een bloemengroet is er voor elk budget, passend en persoonlijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de bloemisten waarmee wij vaker samenwerken of de bloemist die u wenst.

Bekijk meer

Rouwvervoer

Uitvaartverzorging Zuid-Oost Groningen beschikt over eigen rouwauto’s in statig zwart en grijs. Ook beschikken wij over een zwarte volgauto. Hebt u andere wensen voor vervoer tijdens de uitvaart, dan bespreken wij dit graag met u. Ook hierbij is er heel veel mogelijk.

Bekijk meer

Assieraden

Een sieraad met daarin as van een overleden dierbare. Een mooie, heel persoonlijke en waardige, tastbare herinnering. Er is keuze uit ashangers, asbedels en asringen, zowel vele standaardmodellen als maatwerk is mogelijk. Een mooi, uniek sieraad waarbij alleen u een heel speciaal gevoel hebt.

Bekijk meer

Urnen

Urnen zijn er in de meest uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Ook materiaalgebruik is zeer divers, onder meer keramiek, hout, glas, metaal en ecologische materialen. Voor een mooi plekje thuis of om bij te zetten in een urnentuin, urnengraf of urnenmuur.

Bekijk meer

Grafmonumenten

Er is keuze uit vele soorten kleuren natuursteen en andere materialen. Desgewenst kunnen wij u adviseren bij het kiezen van een natuursteenbedrijf.

Bekijk meer

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Vul dan dit formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.