Vóór de uitvaart

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen uitvaart van te voren te bespreken met een van onze uitvaartbegeleiders. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Bij deze persoonlijke voorbespreking komen alle zaken rondom de uitvaart aan bod. Wij helpen u om uw wensen vorm te geven en vast te leggen in een Laatste Wensenboekje. Ook maken wij desgewenst een kostenbegroting zodat u weet of uw wensen financieel haalbaar zijn.

Voorbespreking uitvaart

De uitvaartleider komt bij u langs om alle persoonlijke wensen te inventariseren voor een passende uitvaart. Daarbij zijn wij transparant over de kosten, zodat u gelijk weet wat er mogelijk is binnen het beschikbare budget. Want de hoogte van de kosten is grotendeels afhankelijk van persoonlijke wensen, zoals

  • begraven of cremeren
  • type kist
  • aantal kaarten
  • soort grafmonument
  • etc

Begroting uitvaart

Als we uw uitvaartwensen hebben besproken, zetten wij deze voor u keurig op een rij. U krijgt dit overzicht van ons, samen met een begroting van de kosten op basis van deze wensen. Zo hebt u inzicht en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Maak uw wensen bekend

Als iemand overlijdt dan moet er veel geregeld worden, u kunt het uw nabestaanden makkelijker maken door alvast een wensenlijst op te stellen: dit kunt u doen door onder deze pagina het formulier te downloaden en in te vullen. Vervolgens kunt u deze opsturen naar het volgende adres:

Uitvaartverzorging ZOG BV
Postbus 10
9665 ZG Oude Pekela

Nog geen bestanden
Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Vul dan dit formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.